Известие

Collapse
No announcement yet.

Виене на турбина на Alfa 156 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Виене на турбина на Alfa 156 2.4 jtd

Здравейте колеги,някой да каже къде мога да си оправя турбото в София и за колко пари.
    Проблема ми е че вие като за световно,но не харчи масло а и не знам колко ще карам така.
    Моля ви пишете ако знаете

не знам колко коня ти е 156цата, но имай на предвид, че на 136 коня турбините не се рециклират, поне когато търсих за моята до такива заключения стигнах.
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

136 коня е,но ми казаха че ги правят вече.
      Надявам се

Comment

Има доста турбосервизчета.Едното е Real Turbo на Боянската детелина на СОП, другото е на пазара, на Борово, на Тодор Каблешков и Дойран, малко след светофара, посока Билла....аз лично съм ползвал второто и съм доволен.
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Има доста турбосервизчета.Едното е Real Turbo на Боянската детелина на СОП, другото е на пазара, на Борово, на Тодор Каблешков и Дойран, малко след светофара, посока Билла....аз лично съм ползвал второто и съм доволен.
          Второто и аз ти го препоръчвам...тия от Реал турбо дерът кожи...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Виждал съм че има сервиз за турбо на ТЕЦ Надежда (зад Централна Гара), като се тръгне от главния вход на Софийските Гробищата към кръговото за Надежда и Илиенци, пада се по средата някъде, отдясно. Точно при една Желязна конструкция (скелет на хале ). Има и сервиз на ъгъла на Сливница и Раковска посока от Сточна гара към Люлин.
            Аlfa romeo 156 2.0 T.S. 2000, Opel combo C

Comment

Първоначално публикувано от kibika Покажи съобщение
              Виждал съм че има сервиз за турбо на ТЕЦ Надежда (зад Централна Гара), като се тръгне от главния вход на Софийските Гробищата към кръговото за Надежда и Илиенци, пада се по средата някъде, отдясно. Точно при една Желязна конструкция (скелет на хале ). Има и сервиз на ъгъла на Сливница и Раковска посока от Сточна гара към Люлин.
              Е този доста го хвалят - Васко Турбото май му викат
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Мерси момчета,разбрах че не се рециклират 136 hp,а колко горе долу е новата турбина и от къде да я купя.

Comment

Чисто новите са около 1200-1500 лв. с доставката, търси някъде втора употреба 300-400 лв.
                  _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                  156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от Емо Димитров Покажи съобщение
                    Мерси момчета,разбрах че не се рециклират 136 hp,а колко горе долу е новата турбина и от къде да я купя.
                    Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
                    Чисто новите са около 1200-1500 лв. с доставката, търси някъде втора употреба 300-400 лв.
                    Най добре си намери от 140коня жтд както аз направих днес!Три месеца търсих и читава 136коня не намерих!А и монтажа трябва да ти го направи някой който е в час говоря за 140ката-а тя подлежи и на ремонт!

Comment

а като е 140hp не е ли кофти за колата нещо или майстора си знае какво да прави и търся втора употреба някой ако знае да пише
                      Last edited by Емо Димитров; d.m.y г., 19:46.

Comment

Филма с турбина от 140hp-150hp GT2256 хич не е малък. Трябва да ползваш клапана за разтоварване от старата турбина, да преправяш защото единия работи на налягане , а другия на вакум. Ще се нуждаеш и от ремап след това.
                        _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                        156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Здравейте пичове,поръчах си нова турбина и се надявам скоро да не я сменям поне 5 год. цената е 1580 лв.

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
                            Ремапа не е задължителен
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Препоръчителен
                              _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                              156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Working...
                              X